Boeken Bezorg Service

Klik hier voor filmpje: En hier doe je het voor.

De Kringloopwinkel van Kerk & Buurt staat vol prachtige boeken.
Maar vanwege corona is de winkel dicht.
Daarom hebben we de Boeken Bezorg Service bedacht. U bestelt één of meer boeken en wij bezorgen die bij u thuis. U koopt de boeken. U leent ze dus niet, zoals abusievelijk in de Staatskrant staat vermeld.
Hieronder staan negen categorieën. Als u er op een klikt, opent
die lijst en kunt u een keuze maken:

Boekenweekgeschenken
Detectives Thrillers
Engelse Romans
Engelse detectives en thrillers
Jeugdboeken
Kinderboeken
Kookboeken
Reisverhalen
Religie en Spiritualiteit
Romans
Verhalenbundels

Als u een boek wilt bestellen, dan maakt u het bedrag dat achter het boek staat over naar: NL97 ASNB 0785 9939 08 ten name van J.H. Hansen Boeken
In het vakje voor mededelingen schrijft u achtereenvolgens:
Naam van de schrijver, titel van het boek, uw naam, uw adres.

Voorbeeld:
U heeft twee boeken uitgezocht:  Bernlef, het boek Hersenschimmen. Dat kost € 1.
En Claudia de Breij het boek Neem een geit. Dat kost € 2.
Dan maakt u € 3 over en zet u in het vakje:
Bernlef, Hersenschimmen en Breij, Neem een geit.
Vervolgens uw naam en bezorgadres. Vergeet vooral niet het bezorgadres!

Als het geld is aangekomen, halen wij de boeken uit de kast, stoppen ze in een envelop en doen ze bij u in de brievenbus. Als de boeken te dik zijn voor de brievenbus, bellen we aan.

Opbrengst
De opbrengst van de boekenverkoop gaat naar de projecten van Kerk & Buurt zoals Ontbijt/Inloop, Burenhulp en Eettafel Filah. Als u denkt, nou, dan wil ik wel wat meer geven. Dan kunt u het beste doorklikken naar de Rubriek ‘Doneren? Ja graag!’. U kunt donateur worden of een eenmalige gift geven. Die giften zijn aftrekbaar voor de belasting. Dat geldt niet voor de aanschaf van boeken.

Up to date
We houden de boekenlijsten zo veel mogelijk up to date. Maar het kan natuurlijk gebeuren dat iemand anders u net voor is geweest. Dan storten we het bedrag dat u heeft overgemaakt direct terug.

Welk gebied?
De regeling geldt voor de Staatsliedenbuurt, de Spaarndammerbuurt, de Houthaven, de Hugo de Grootbuurt en de Zeeheldenbuurt. De bezorging is gratis.

Meer informatie
We hebben alleen naam van de schrijver en titel van het boek opgenomen. Wilt u meer informatie over een boek, dan is dat meestal wel op internet te vinden.

Problemen
Als er nog onduidelijkheden zijn, of als het wel erg lang duurt voordat u uw boeken ontvangt, dan kunt u bellen met 06 13 53 52 94