De Kringloopwinkel

De leukste schatkamer van de stad is weer volledig open. We zien je graag op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 en 16.00 komen winkelen.

Goederen – schoon en heel – kunt u kwijt tijdens openingsuren. Liever niet voor de deur zetten.

Voor overige vragen kunt u ook het beste bellen 06 54781042 tussen 10 en 12. Of spreek een boodschap in.

De Wittenkade 111 (onder de Nassaukerk)
1052 AG Amsterdam

Coördinator: Hilde Dijkstra, tijdelijk waargenomen voor Dick Jansen
e-mail: hilde@kerkenbuurtwesterpark.nl.

Wij verkopen graag uw spullen waar u vanaf wilt: meubels, kleding, cd’s, servies, bestek, huishoudelijke apparaten (mits niet defect), boeken en al die andere spullen die te goed zijn voor de container. U kunt ook zelf uw overtollige eigendommen komen brengen. De opbrengst van de winkel komt volledig ten goede aan de andere projecten van Kerk & Buurt.

Grote spullen kunnen we ophalen als dat u zelf niet lukt, en wij het kwijt kunnen in de winkel. Dan graag een fotootje (0654781042) zodat we een indruk krijgen, met afmetingen (meubels) en adres. Als u spullen zelf wilt brengen, dan graag in overleg, mail ons even met uw naam, adres en tel.nr. naar ons e-mailadres: hilde@kerkenbuurtwesterpark.nl.
Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk om een afspraak te maken.

Hieronder een aantal foto’s van de kringloopwinkel en de vrijwilligers: