De Kringloopwinkel

(Bijna) private shopping bij de Kringloop

We zijn weer gewoon open, Met maximaal 8 klanten tegelijk binnen. We zien je graag op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 en 15.00 komen winkelen.

Ook goederen kunt uw weer kwijt, mits schoon en heel. Afleveren tijdens openstellingsuren.

Voor vragen bel de kringloopwinkel 020 684 78 20.

Liever niet ongevraagd spullen voor de deur zetten.

De Wittenkade 111 (onder de Nassaukerk)
1052 AG Amsterdam

Coördinator: Hilde Dijkstra
e-mail: hilde@kerkenbuurtwesterpark.nl.

De vrijwilligers van de kringloopwinkel halen meubels, kleding en spulletjes op bij mensen die ze kwijt willen (in en buiten Westerpark). U kunt ook zelf uw overtollige eigendommen komen brengen. In de winkelruimte onder de Nassaukerk worden ze opgeknapt en zijn ze voor iedereen te koop. De opbrengst van de winkel komt ten goede aan de andere projecten van Kerk & Buurt.

Helaas kunnen we tijdens de coronaperiode geen grote spullen meer ophalen omdat de chauffeurs en laders onvoldoende afstand kunnen houden in de bus. Na de lockdown kan dat in overleg nog wel mits op loopafstand in een actieradius van pakweg 500 m rondom onze locatie aan De Wittenkade.

Als u spullen zelf wilt brengen, dan graag in overleg, mail ons even met uw naam, adres en tel.nr. naar ons e-mailadres:  hilde@kerkenbuurtwesterpark.nl.
Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk om een afspraak te maken.

Hieronder een aantal foto’s van de kringloopwinkel en de vrijwilligers: