De Kringloopwinkel

We zijn weer open. Behalve op zaterdag de 15e januari, als markering van het einde van de lockdown, zien we je graag op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 en 15.00 komen winkelen. Voorlopig niet meer dan 10 klanten tegelijk. En mondkapje verplicht.

Goederen – schoon en heel – kunt u weer kwijt tijdens openingsuren. Liever niet voor de deur zetten.

Voor overige vragen kunt u ook het beste bellen 06 54781042 tussen 10 en 12. Of spreek een boodschap in.

De Wittenkade 111 (onder de Nassaukerk)
1052 AG Amsterdam

Coördinator: Hilde Dijkstra, tijdelijk waargenomen voor Dick Jansen
e-mail: hilde@kerkenbuurtwesterpark.nl.

Wij verkopen graag uw spullen waar u vanaf wilt: meubels, kleding, cd’s, servies, bestek, huishoudelijke apparaten (mits niet defect), boeken en al die andere spullen die te goed zijn voor de container. U kunt ook zelf uw overtollige eigendommen komen brengen. De opbrengst van de winkel komt ten goede aan de andere projecten van Kerk & Buurt.

Grote spullen kunnen we ophalen als dat u zelf niet lukt, en wij het kwijt kunnen in de winkel. Als u spullen zelf wilt brengen, dan graag in overleg, mail ons even met uw naam, adres en tel.nr. naar ons e-mailadres:  hilde@kerkenbuurtwesterpark.nl.
Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk om een afspraak te maken.

Hieronder een aantal foto’s van de kringloopwinkel en de vrijwilligers: