De Kringloopwinkel

We zijn weer gewoon open, Met maximaal 10 klanten tegelijk binnen. We zien je graag op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 en 15.00 komen winkelen.

Ook goederen kunt uw weer kwijt, mits schoon en heel. Afleveren tijdens openstellingsuren. Niet voor de deur zetten buiten openingstijden.

Voor vragen bel de kringloopwinkel 020 684 78 20.

De Wittenkade 111 (onder de Nassaukerk)
1052 AG Amsterdam

Coördinator: Hilde Dijkstra
e-mail: hilde@kerkenbuurtwesterpark.nl.

Wij verkopen graag uw spullen waar u vanaf wilt: meubels, kleding, cd’s, servies, bestek, huishoudelijke apparaten (mits niet defect), boeken en al die andere spullen die te goed zijn voor de container. U kunt ook zelf uw overtollige eigendommen komen brengen. De opbrengst van de winkel komt ten goede aan de andere projecten van Kerk & Buurt.

Grote spullen kunnen we ophalen als dat u zelf niet lukt, en wij het kwijt kunnen in de winkel. Als u spullen zelf wilt brengen, dan graag in overleg, mail ons even met uw naam, adres en tel.nr. naar ons e-mailadres:  hilde@kerkenbuurtwesterpark.nl.
Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk om een afspraak te maken.

Hieronder een aantal foto’s van de kringloopwinkel en de vrijwilligers: