De Kringloopwinkel

Click&Collect bij de Kringloop

Het lukt ons niet om ons hele assortiment op de website te plaatsen. Daarom doen we het als volgt:

1. Mail ons (kringloop@kerkenbuurtwesterpark.nl) met een vraag naar type artikel, bv “winterjas maat 56” of “herenschoenen maat 43” of  “huishoudmixer” of “borden” of “lp Beatles” of “cd Johnny Cash”  of “koelkast”, of “boek Hermans/Wolkers/Grunberg”.
  2. Dan maken wij foto van enkele artikelen en mailen dat terug.
  3. Indien dat uw belangstelling heeft zetten we het gereed met dag en tijdslot.
  4. U bent niet tot kopen verplicht.
  5. Betaling bij afhalen: met pin.

Goederen afleveren kan alleen op afspraak: mail naar hilde@kerkenbuurtwesterpark.nl.
Voor vragen bel de kringloopwinkel 020 684 78 20.

Afleveren van goederen kan in overleg: mail naar hilde@kerkenbuurtwesterpark.nl. Liever niet ongevraagd spullen voor de deur zetten.

De Wittenkade 111 (onder de Nassaukerk)
1052 AG Amsterdam

Coördinator: Hilde Dijkstra
e-mail: hilde@kerkenbuurtwesterpark.nl.

De vrijwilligers van de kringloopwinkel halen meubels, kleding en spulletjes op bij mensen die ze kwijt willen (in en buiten Westerpark). U kunt ook zelf uw overtollige eigendommen komen brengen. In de winkelruimte onder de Nassaukerk worden ze opgeknapt en zijn ze voor iedereen te koop. De opbrengst van de winkel komt ten goede aan de andere projecten van Kerk & Buurt.

Helaas kunnen we tijdens de coronaperiode geen grote spullen meer ophalen omdat de chauffeurs en laders onvoldoende afstand kunnen houden in de bus. Na de lockdown kan dat in overleg nog wel mits op loopafstand in een actieradius van pakweg 500 m rondom onze locatie aan De Wittenkade.

Als u spullen zelf wilt brengen, dan graag in overleg, mail ons even met uw naam, adres en tel.nr. naar ons e-mailadres:  hilde@kerkenbuurtwesterpark.nl.
Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk om een afspraak te maken.

Hieronder een aantal foto’s van de kringloopwinkel en de vrijwilligers: