Theaterconcert voor vrijwilligers 14 september 2018

Interactief theaterconcert de Vulkaan voor de vrijwilligers van Kerk & Buurt en de Nassaukerk.

Op 14 september j.l. hebben Han, Joost en Jeroen van de Raw Resonance en de Homeless Houseband ons meegenomen op avontuur en hebben er voor gezorgd dat we los kwamen van al onze eigen sores in die wereld, waar het zo slecht verdeeld is. Liefde voor Moeder aarde, ervaren dat je met elkaar kunt communiceren zonder woorden die mensen zo vaak van elkaar vervreemden. Een mooi programma. Zij brengen dat op basisscholen en nu voor het eerst voor een groep volwassenen. Maar ja, als het om de verantwoordelijkheid nemen gaat voor moeder aarde en voor elkaar, worden mensen maar moeilijk volwassen. Hun boodschap geldt voor iedereen.

Jaap Buning

Klik hier als u meer wilt weten over deze muzikale theatergroep.