Verhuur

Kerk & Buurt beschikt over twee eigen ruimtes, de Schakel en Filah, naast de Kringloopwinkel. Om de kosten van onze projecten te dekken verhuren we deze ruimtes graag aan derden op die tijden dat we ze niet in gebruik zijn. Daarbij hebben we wel een sterke voorkeur voor ‘vaste’ huurders (dus meerdere keren), maar incidentele huurders zijn zeker ook welkom.

De ruimtes worden niet verhuurd als oefenruimte voor muziek of voor feesten. Daar zijn ze niet op ingericht en we willen absoluut geen overlast voor buren veroorzaken.

Als u geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen met Jette Uittenhout, jette@kerkenbuurtwesterpark.nl. tel. 06 83254089.

De Schakel
adres: de Wittenkade 109 (aanbouw Nassaukerk)
oppervlakte circa 30 vierkante meter, inclusief keuken voor koffie en thee
maximaal geschikt voor zo’n 20 tot 25 personen
faciliteiten: tafels, stoelen, eenvoudige keuken met afwasmachine en koelkast, toilet
vraagprijs voor commerciële huurders: € 40 per dagdeel.
vraagprijs voor niet-commerciële huurders: € 20 per dagdeel.
Beschikbaarheid:
Alle dagen en dagdelen, nu incidenteel in gebruik op wisselende tijden.

de keuken van de Schakel.

Filah
adres: van der Hoopstraat 43 huis (winkelruimte)
oppervlakte circa 40 vierkante meter plus kleine tuin, uitgebreider koken na overleg
maximaal geschikt voor zo’n 30 tot 40 personen
faciliteiten: tafels, stoelen, kleine maar professionele keuken, toilet

vraagprijs voor commerciële huurders: € 50 per dagdeel, bij meerdere keren verhuur
vraagprijs voor niet-commerciële huurders: € 35 per dagdeel, bij meerdere keren verhuur.
beschikbaarheid op alle dagdelen met uitzondering van :
maandag en donderdag 15.00 – 20.00 uur
zondag van 13.00 – 20.00 uur.